Milyen jó lenne, ha mindig felhőtlen párkapcsolatban élnél veszekedések és problémák nélkül?

A párkapcsolati coaching és házassági tanácsadás olyan útmutatást nyújt, ami segíteni fog Neked abban, hogy legyőzve a gondokat újra boldog párkapcsolatban élj.

Mindig is arról ábrándoztál, hogy gondtalan és örömteli párkapcsolatban élj?

Járjuk végig együtt azt az utat, aminek végén felhőtlen élet vár Rád!

Van, aki tudja és csinálja, és van, aki nem tudja és tanítjalegalábbis ezt szokták mondani az okosok. Mondani persze mindent szabad.

Hogyan jutottam el addig, hogy felelősséggel erősítsem a lelkedet, és javulást hozzak a párkapcsolatodba?

Már több mint egy éve dolgoztunk a tréningcégem megjelenésével és a tréningek témáival. Amikor elkezdtük a munkát, azt gondoltam, menni fog, mint a karikacsapás; leülünk, és egy-kettőre megalkotjuk a weboldalamat. A hónapok múltával rájöttem, hogy felépíteni valamit a semmiből nem megy egyik pillanatról a másikra. Persze közbeszólt többször is az élet, amikor lekerült a fókusz az alkotásról, máskor meg egyszerűen nem volt rá energiám.

Amikor tényleg összeállt a rendszerem, ott voltak bennem a kételyek, a hogyan tovább égető kérdései. Valahol tudtam, hogy nem vagyok teljesen kész, és még valami hiányzik.

Talán egy papír? Ami azt igazolja, hogy foglalkozhatok párkapcsolati coaching-al és házassági tanácsadással? Tényleg erre volt szükségem? Nem elég az eddig elvégzett tréningek hosszú sora, és a vérrel-verítékkel megszerzett személyes tapasztalataim a párkapcsolatok világában?

Ekkor néztem körül a coach képzések listáján. Life coach, business coach... ezeket találtam leginkább, és amint végigolvastam a weboldalakat, tudtam, hogy el fogok menni valamelyikre.

Már éppen jelentkezni akartam egy debreceni képzésre, amikor szembejött velem a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által tartott Párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, „face to face” tréner képzés. Amint végigolvastam a weboldalt, belülről éreztem, hogy ott a helyem.

A képzési vezető elmondása szerint húsz végzett hallgatóból ketten, hárman indulnak el, mint házassági tanácsadó.

A tréningen folyamatosan azt vizsgáltam, vajon én benne vagyok-e ebben a szűkített listában. Volt, amikor azt mondtam magamnak, hogy igen, majd a következő pillanatban azt, hogy nem.

A választ megint az élet szállította le számomra, mint szinte mindig, amikor elakadtam, és feltettem magamnak a kérdést: hogyan tovább?

Csak 3 hete voltam az új cégemnél, amikor beszédbe elegyedtem az egyik vezető kollégával. Bőven volt közös téma, és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy jóval a munkaidő lejártát követően is hallgatom őt, amint a párkapcsolati problémáiról beszél.

Ez nem egy jellemző állapot, amikor egy férfi megnyílik egy másik férfinak. És ő ezt tette, megbízott bennem.

Itt, ekkor éreztem, hogy megkaptam a kérdésemre a választ.

Hogy hiteles vagyok-e ezen a területen?

Ez egy olyan kérdés, amire mindenkinek saját magának kell megadnia a választ... Igen, hiteles vagyok.

Boldog párkapcsolatban élek? Igen. Van szeretett családom? Igen. Őszinte a párkapcsolatom? Igen. Manipulálok a párkapcsolatomon belül? Nem. Mindig ilyen ideális volt a párkapcsolatom? Nem.

És ezt a kérdez-feleletet még folytathatnám egy ideig.

Igen, nyitott vagyok arra, hogy segítsek Nektek, amennyiben elakadtatok a közös utatokon. Mert ezt az utat korábban már én is bejártam, és az eredményt nem adták ingyen... nézd csak meg az arcomon a ráncaimat.

Van egy raklapnyi élettapasztalatom, számtalan módszer, amit megtanultam, és magamon alkalmaztam. Kialakult egy kép, egy látásmód, ahogyan én látom a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatok titkát. Amely nem is titok: őszinteség mindenek felett, és az ebből fakadó bizalom maga a kulcs.

Szeretnéd mindezt megtanulni? Szeretnél boldog és szeretetteljes párkapcsolatban élni a pároddal?

Mindez lehetséges.

A házassági tanácsadás (általában párok érkeznek, de jöhetsz egyedül is) alkalmával elmondod a problémáidat, és azt, hogy mire keresed a választ. Kívülállóként rálátok az életedre, így a beszélgetésünk során segítek Neked megfejteni a párkapcsolati elakadásaidat. Tudom, milyen érzés, mivel én is átéltem. Nem is egyszer… De van remény, amire bizonyíték az életem.

A párkapcsolati coaching (általában párok érkeznek, de jöhetsz egyedül is) alkalmával nyugodt körülmények között sorra vesszük azokat a problémákat, amik megkeserítik a mindennapjaitokat. A legnagyobb igyekezetetek ellenére gúzsba köt Benneteket a ki nem mondott düh, a harag, a megannyi adok-kapok. Úgy néztek ki, mint a mesebeli tüske-böki: tele vagytok tüskével. Érzitek, hogy valamit tenni kellene, mert szétmegy mindaz, amit évek, évtizedek alatt felépítettetek.

Ott vannak a gyerekek, a szülök és a barátok, akik mind támogatnak Benneteket, de már belefáradtatok a végeláthatatlan lelki küzdelembe. Úgy érzitek, hogy eltávolodtatok egymástól. Szeretnétek megérteni egymást, csak valahogy nem beszélitek egymás nyelvét. Feszültek vagytok, és rengeteget veszekedtek. Már a válás gondolata is felötlött valamelyikőtök fejében. Maradnátok is, meg nem is, és végre segítséget szeretnétek már kapni. Lehet, hogy időközben megjelent egy harmadik fél is, megbonyolítva ezzel az eddig is már éppen eléggé bonyolult helyzetet.

A párkapcsolati coaching Rólatok szól. Hogy megoldást találjatok a problémáitokra. Olyan leszek ebben a folyamatban, mint egy jó játékvezető. Bár ott a síp a számban, de szinte észre sem fogtok venni. Ti fogtok játszani, én „csak” terelgetlek Benneteket. Hogy megtanuljatok újra, szenvedélyesen együtt játszani. Úgy, mint a régi szép időkben. Ezt az érzést hozzuk majd vissza!

Viszont készüljetek, mert melós lesz. Nagyon. Többször fogunk találkozni. Logikus, felépített, érthető rendszer mentén fogtok haladni, és igen, még házi feladatot is fogtok kapni. Nem is egyet. A cél az, hogy rálássatok a párkapcsolatotok dinamikájára, annak mozgatórugóira, és észrevegyétek az ok-okozati összefüggéseket. Amikor eljönnek a felismerések, lehetőségetek lesz bocsánatot kérni egymástól, és a folyamat legvégén saját magatoknak is meg tudtok majd bocsátani.

Ezáltal egy teljesen új, boldog és kiegyensúlyozott élet kezdődik majd el a párkapcsolatotokban.

Oldjuk meg együtt a problémákat, hogy a Te párkapcsolatod is örömteli legyen!

A Párkapcsolati coaching tematikája, ami szerint jellemzően haladunk

1. Alapozás

Megvizsgáljuk, mi jelenti az alapproblémát a párkapcsolatban: szeretethiány, eltávolodás, elfejlődés, felhalmozódott sérelmek, kommunikációs problémák, netán megcsalás? Megkeressük a segítséget kérő pár valódi célját.

2. Szeretethiány okai

Körbejárjuk az eltávolodás okait. Felkutatjuk, miért laposodnak el a párkapcsolatok. Megvizsgáljuk, mi áll az oly gyakran fellépő unalom mögött. Megtudjuk, miből érzi a párkapcsolatban élő társ, hogy valóban szeretik. Pontosítjuk a párok szeretetigényét.

3. Összegyűlt sérelmek

Megkeressük, mik voltak azok a szavak és tettek, amikkel a párkapcsolatban oly gyakran megbántjuk a társunkat. Ezek azok a sérelmek, amikre még évekkel később is emlékezünk, amik még ma is fájnak. Megtanuljuk ezeknek a lelki tüskéknek a kihúzását, a megbántások és a sérelmek kezelését, a bocsánatkérés és a megbocsátás fontosságát.

4. Elfejlődés

Összegyűjtjük a párkapcsolatban az elfejlődés okait, majd beszélgetünk mindezekről. Felfedezzük és végig követjük az elfejlődő fél szellemi útjának állomásait. Megállapodást hozunk létre a szellemi út ismételt, közös végigjárásáról.

5. Veszekedés kezelése

Elkészítjük a pár veszekedési forgatókönyvét, feltérképezzük és ábrázoljuk a visszatérő veszekedések menetét. Megvizsgáljuk, hogyan indul el a veszekedés, milyen konkrét szavak és mondatok hangzanak el ilyenkor. Cél, hogy minél részletesebben, elemeire bontva tudjuk ábrázolni a forgatókönyvet, és ezáltal megoldást találjunk a folyamat megállítására.

6. Megcsalás

Felkutatjuk a megcsalást előidéző okokat. Felszínre hozzuk, hogy mivel járult hozzá mind az egyik, mind a másik fél a megcsaláshoz. Megvizsgáljuk a hűtlen fél reakcióit a megcsalás kiderülése előtt és után. Rátekintünk a megcsalt fél reakcióira. Végigkövetjük azokat a lépéseket, amelyek segítik mind a hűtlen, mind a megcsalt felet a megcsalási szakasz feldolgozásában.

Párkapcsolati coaching/Házassági tanácsadás

Díja pároknak 22.000 Ft/alkalom - egy alkalom hossza 2-2,5 óra.
Ha egyedül jössz, akkor 12.000 Ft/alkalom - egy alkalom hossza 1-1,5 óra.

A Párkapcsolati coaching/Házassági tanácsadás helyszíne és időpontja:
Nyíregyháza, előzetesen, e-amailben és telefonon egyeztetett helyen és időben.

Így jelentkezhetsz:

Nyomd meg ezt a gombot, majd írd be a kért adatokat! Csak 1 perc az egész.

Eredmény, ami érkezik

A Párkapcsolati coachingon/Házassági tanácsadáson tanultak segítenek Neked abban, hogy a problémák okait meglátva és megértve és azokon dolgozva újra boldog és felhőtlen párkapcsolatod legyen. Közös kommunikációval az újabb gondokon is könnyebben át fogtok jutni.

Ha Te is a megoldást keresed, mert megrekedtél a párkapcsolatod útvesztőjében, és akaratod ellenére sem látod a kiutat, akkor itt a megfelelő alkalom, hogy legyőzd ezeket a megpróbáltatásokat...

Párkapcsolati coaching/Házassági tanácsadás

Díja pároknak 22.000 Ft/alkalom - egy alkalom hossza 2-2,5 óra.
Ha egyedül jössz, akkor 12.000 Ft/alkalom - egy alkalom hossza 1-1,5 óra.

A Párkapcsolati coaching/Házassági tanácsadás helyszíne és időpontja:
Nyíregyháza, előzetesen, e-amailben és telefonon egyeztetett helyen és időben.

Így jelentkezhetsz:

Nyomd meg ezt a gombot, majd írd be a kért adatokat! Csak 1 perc az egész.

TOP
A veszekedés lehetőséget teremt arra, hogy a felgyülemlett feszültséget – ami valójában düh - szabadjára engedjük. Éppen ezért nem kellene félni tőle! Kérd el ezt az útmutatót, amiből megtudhatod, hogyan...
Neved, emailcímed megadása után elküldöm számodra ezt az útmutatót!
Veszekedési útmutató!
Használd tudatosan!
Kérd el most!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez
Adj egy jó esélyt magadnak és kapcsolatodnak! Minden szombat reggel 8-10 között könnyű, dimanikus összejövetelt tartunk, ahol a téma a párkapcsolatok problémái és a megoldások.
Neved, telefonszámod megadása után időpontot egyeztetünk és meghívlak!
Személyes minitréning
Csak 2 óra! Csatlakozz most!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez
Köszönöm, hogy szándékodban van eljönni. Bízom benne, hogy hasznos információkat hallasz majd. Ráadásul egy sor dolgot megbeszélhetünk, javaslom, készülj kérdéseiddel!
Nem csak kétórás minitréningeket tartunk, hanem párkacsolatokat gatyába rázó egésznapos tréningeket is. Tájékozódásként érdemes lehet ránézned!
Jó lesz találkozni!
Tudtad?
Szánj egy napot párkapcsolatod problémáinak megoldására és helyezd új alapokra kapcsolatodat. Végy részt pároddal vagy magad, garantáltan új felismerésekkel vesz lendületet a kapcsolat!
Neved, telefonszámod megadása után jelentkezem és egyeztetjük a részleteket!
1 Férfi és 1 Nő TRÉNING
Jelentkezz most!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez
1 Férfi és 1 Nő tréningemre. Hamarosan jelentkezem, hogy egyeztessünk pár részletet.

Küldtem visszaigazolást e-mailben!
Nézd meg a postafiókodat!
Köszönöm, hogy eljössz!
Szánj egy napot a szingliséggel kapcsolatos gondjaid megoldására, és találj végre társat, aki tisztel, megért és szeret téged...
Neved, telefonszámod megadása után jelentkezem és egyeztetjük a részleteket!
Szingli Megoldások TRÉNING
Jelentkezz most!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez
Szingli Megoldások tréningemre. Hamarosan jelentkezem, hogy egyeztessünk pár részletet.

Küldtem visszaigazolást e-mailben!
Nézd meg a postafiókodat!
Köszönöm, hogy eljössz!
Személyes, 2-3 fős tanácsadás, csak mi ketten és a párod, amennyiben ő is részt vesz. Javaslom!
Neved, telefonszámod megadása után visszahívlak, és egyeztetjük a részleteket!
Párkapcsolati Tanácsadás
Itt jelentkezz!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez
Párkapcsolati tanácsadásomra. Hamarosan jelentkezem, hogy egyeztessünk pár részletet.

Küldtem visszaigazolást e-mailben!
Nézd meg a postafiókodat!
Köszönöm jelentkezésed!
A veszekedés lehetőséget teremt arra, hogy a felgyülemlett feszültséget – ami valójában düh - szabadjára engedjük. Éppen ezért nem kellene félni tőle! Kérd el ezt az útmutatót, amiből megtudhatod, hogyan...
Neved, emailcímed megadása után elküldöm számodra ezt az útmutatót!
Veszekedési útmutató!
Használd tudatosan!
Kérd el most!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez