Raklapnyi élettapasztalattal

segítek, hogy egyenesbe fordítsd az életedet...

Az életet nem lehet könyvekből és filmekből megtanulni, az életet élni kell. Sajnos az emberek legnagyobb többsége nem tud, vagy inkább nem mer mit kezdeni az életével.

A jó párkapcsolati coach, házassági tanácsadó és tréner él és megél, és a saját rögös útjain megszerzett élettapasztalatait ötvözi az olvasmányaival és a mestereitől tanultakkal. Az ilyen párkapcsolati coach, házassági tanácsadó és tréner hitelesen vázol fel megoldásokat Neked.

Ezt fogom tenni, ha hozzám fordulsz, és megtisztelsz azzal, hogy a segítségemet kéred.

Olvasd el, hogyan sikerült évtizedes bolyongásaim után megismerni a Társamat, és végre megtalálni azt a munkát, ami az enyém, ami rám van öntve. A történetem egy sor buktató krónikája, amelyeket túléltem és megoldottam. A végére kikristályosodott bennem egy olyan életszemlélet és módszertan, ami hozzásegít Téged is ahhoz, hogy boldogan és megelégedetten élj a párkapcsolatodban.

Segítek, hogy megtaláld a számodra megfelelő utat, ami elvezet a személyes boldogságodhoz: rátalálsz a Társadra és legvégül Önmagadra. Ha ez a kettő megvan, akkor mindened megvan.

Tarts velem, és ismerd meg az utat!

Részletes történet, kattints!

Egy nagyközségben, Gávavencsellőn nőttem fel az akkori Szabolcs-Szatmár megyében, a Tisza bal partján. A nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumban végeztem testnevelés tagozaton, majd Gödöllőre mentem az Agrártudományi Egyetemre; 1991-ben megpályáztam és elnyertem egy spanyolországi tanulmányi ösztöndíjat, aminek letelte után utazások helyett inkább hazajöttem, mert hajtott a szerelem. Később elvettem azt a lányt. A házasságunk csak fél évig tartott: a feleségem elhagyott egy közeli ismerősünkkel.

Ekkor lépett be az életembe az MLM. Könnyű dolguk volt a csábítóknak: egyedül voltam, hit nélkül, és a szívem össze volt törve. Akkoriban semmi sem utalt arra, hogy innentől kezdve 16 éven keresztül hálózatépítő leszek.

A szerelmi bánat más csatornákat is megnyitott számomra. Megismerkedtem az Autogén tréninggel. Pár évvel később megtanultam az Agykontrollt. Egy munkatársam javaslatára elmentem kineziológiai oldásra, majd elkezdtem tanfolyamokon tanulni a módszert.

Időközben befutott az életembe a második feleségem. Együtt mentünk el Szexomatika tréningre, amitől az egymás iránti szexuális vágyunk fokozódását reméltük. Közös utunk ezt követően a Belső utazás tanfolyamra vezetett. Itt szembesültem azzal a ténnyel, hogy vége a házasságunknak. Gyávaságból mégsem léptem. Megvártam, hogy a nejem megcsaljon, és ő lépjen ki a párkapcsolatunkból.

Ebben a lelki pokolban talált rám a társastánc – majd a salsa és a bachata –, és 5 és fél éven keresztül a túlélésemhez adta az energiát. Közben ezotériával és pszichológiával kapcsolatos könyveket bújtam, meditáltam és jógáztam. Betekintettem a Hellinger-féle családállításba, elmentem Jobb agyféltekés rajztanfolyamra, sőt még énektanfolyamon is részt vettem, mintegy kutatva a határaimat. Egy Darnel tréningen írtam le magamnak először, hogy könyvet írok.

A szerelemben egy nő, a munkában egy férfi kísérte árnyékként az életemet. Ők voltak a tanítómestereim, bár ezt akkoriban még nem láttam. Velem keltek, és velem bújtak ágyba. Befészkelték magukat az agyamba.

Az első feleségemet a válásunk után 14 évre tudtam csak elengedni. Amíg ezt nem tettem meg, nem volt egy épkézláb párkapcsolatom sem. Ott bujkált bennem láthatatlanul, a lelkem legmélyén a fájdalom; önmagamat hibáztattam, és ezen érzésemen a kineziológiai és a belső utazás kezelések sem segítettek. Amikor 2009. szeptember 7-én a volt anyósom szervezésének köszönhetően utoljára találkoztunk, a búcsúzáskor átöleltem, és a szívem mélyéről mondtam: „Isten veled!” Végre megbocsátottam neki, és vele együtt saját magamnak; elengedtem őt, és vele együtt a múltamat.

Az Élet vette a jelzést: egy évvel később megérkezett Szerelem.

A magánéletemhez hasonlóan a munka világában is óriási kitérőket tettem: 29 különböző dologgal foglalkoztam eddigi életem során. Kizárásos alapon agrármérnök lettem, majd friss diplomával kimentem az utcára pár száz forintos bóvlikat árulni. Sorra jártam az üzleteket és az irodákat. Így adtam el helytakarékos-fogasszettet, viharöngyújtót, műanyag tálcákat és gagyi nyakkendőket. Majd multi, közepes és kis cégeknél értékesítőként dolgozva étkezési utalványokat, újsághirdetéseket, páncélszekrényeket és autós kozmetikai szolgáltatásokat. Kerestem a helyem ezerrel, de sehogy sem találtam.

Voltam alkalmazott és vállalkozásban dolgozó hálózatépítő, sőt még az államigazgatásban is kipróbáltam magam. 1995-ben talált rám az MLM: Amway, FLP, Nu Skin, Agel, Unaico. Ezeknél a cégeknél dolgoztam. Az FLP-ben futottam be. Látszólag gondtalan életet éltem, de ez csak a látszat volt. Kiégtem, depressziós lettem. Kétségbeesésemben felrémlett előttem az öngyilkosság gondolata. Ekkor döntöttem úgy a családommal, hogy otthagyjuk Budapestet, és új életet kezdünk a messzi Szabolcsban, a Szülőföldemen. Csak később jöttem rá, hogy valójában elmenekültem magam elől.

Mindent újra kellett kezdenem egy ismerős, de mégis ismeretlen terepen. A barátaimat és az üzleti életben húsz év alatt kiépített kapcsolatrendszeremet mind magam mögött hagytam Budapesten. Fél évig nem kaptam munkát, hiába voltak ajánlásaim. Végül elmentem éjjelente csirkéket pakolni, majd nagy nyomású vízzel csirkeólakat mosni…

Bekerültem a helyi Önkormányzathoz, ahol egy 12 fős mezőgazdasági munkát végző csapatnak lettem a brigádvezetője. Három hónap elteltével megkaptam a lehetőséget: életemben először, a diplomavédésem után húsz évvel végre hasznát vehettem az agrármérnöki diplomámnak: alacsony iskolai végzettségű embereket, zömében közmunkásokat és munkanélkülieket kezdtem el mezőgazdasági ismeretekre oktatni.

Ez lett a szerencsém, amit akkor még nem láttam szerencsének.

Egymás után jöttek az álom nélkül élő emberek, és ők megtanítottak arra, hogy mi is a való világ. Ezekkel a tapasztalatokkal lett kerek a szakmai életem. Üzleti élet és mélyszegénység, menny és pokol: láttam mindkettőt, dolgoztam mindkét területen.

És ekkor, hirtelen, egyik pillanatról a másikra, mintegy varázsütésre, egy szabolcsi nagyközség Faluházában, egy zöldségtermesztés tanfolyamon végre összeállt bennem a kép. Mintha mindig is ott lett volna.

Tisztán láttam - mintegy megvilágosodva -, hogy az egész addigi életem erre a területre készített fel. A szexualitás, ami minden férfit és nőt izgat, de senki sem beszél róla. Hogy mindenki a párját keresi, de mégis csak kevesen boldogok. Vagy megtalálja, de nem ismeri fel, és elengedi. Vagy nem becsüli, és elveszíti. Hogy mindenki szeretetre vágyik.

Itt dőlt el az életem. Tudtam, hogy ezernyi év kacskaringózás és keresés után végre rátaláltam az én Szent Grálomra.

Úgy tűnik, az Égiek megengedik, hogy végre azzal foglalkozzak, amihez a legjobban értek. Hogy nekem embereket „kell” tanítanom. Magára az életre. Arra, amit már kisgyerekkorom óta tudok: „Megtanítom az embereket élni.”

Boldogan, szeretve, kedvesen.

Elérhetőségek

Az oldal tulajdonosa és szakértője: Bakura József, párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, "face to face" tréner Sajtómegkeresések: a sajto@bakurajozsef.hu e-mail címen állok a rendelkezésükre Párok és szinglik: párkapcsolati coachingra és házassági tanácsadásra itt lehet jelentkezni Tréningek: a https://egyferfiesegyno.hu oldalon találja meg az információkat Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/bakurajozsef Céges adatok és információk: BŐSÉG-ÉLET 888 Kft. Székhely: 4472 Gávavencsellő, Gorkij u. 5. Cégjegyzékszám: 15-09-079546 Adószám: 14156630-2-15 Adatkezelési nyilvántartási szám: Tárhelyszolgáltató:

Tréningek, személyes coaching és tanácsadás - a boldog és megelégedett párkapcsolatod érdekében

Téged vajon melyik érdekelhet jobban?

Egy Férfi és Egy Nő tréning

Mindig irigyelted azokat, akik könnyen barátkoznak vagy boldog párkapcsolatban élnek? Talán úgy érzed, hogy ez Neked nem megy? Van egy jó hírem, olvasd el részletesen!

Szingli megoldások tréning

Érzed, hogy a nagyvilágban valahol van egy ember, akit az égiek Neked teremtettek? Azt is tudod, hogy addig nem nyugszik meg a lelked, amíg rá nem találsz, amíg fel nem ismered, amíg együtt nem élsz vele?

Párkapcsolati coaching és tanácsadás

Ez Neked való, ha konkrét és aktuális párkapcsolati problémát szeretnél megoldani, amit személyesen osztanál meg velem, vagy elhoznád a párodat is, hogy közösen találjuk meg a boldogító megoldásokat.

Küldj üzenetet!

Azonnal elküldheted kérdésedet, véleményedet. Hamarosan visszajelzek és válaszolok.

TOP
A veszekedés lehetőséget teremt arra, hogy a felgyülemlett feszültséget – ami valójában düh - szabadjára engedjük. Éppen ezért nem kellene félni tőle! Kérd el ezt az útmutatót, amiből megtudhatod, hogyan...
Neved, emailcímed megadása után elküldöm számodra ezt az útmutatót!
Veszekedési útmutató!
Használd tudatosan!
Kérd el most!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez
Adj egy jó esélyt magadnak és kapcsolatodnak! Minden szombat reggel 8-10 között könnyű, dimanikus összejövetelt tartunk, ahol a téma a párkapcsolatok problémái és a megoldások.
Neved, telefonszámod megadása után időpontot egyeztetünk és meghívlak!
Személyes minitréning
Csak 2 óra! Csatlakozz most!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez
Köszönöm, hogy szándékodban van eljönni. Bízom benne, hogy hasznos információkat hallasz majd. Ráadásul egy sor dolgot megbeszélhetünk, javaslom, készülj kérdéseiddel!
Nem csak kétórás minitréningeket tartunk, hanem párkacsolatokat gatyába rázó egésznapos tréningeket is. Tájékozódásként érdemes lehet ránézned!
Jó lesz találkozni!
Tudtad?
Szánj egy napot párkapcsolatod problémáinak megoldására és helyezd új alapokra kapcsolatodat. Végy részt pároddal vagy magad, garantáltan új felismerésekkel vesz lendületet a kapcsolat!
Neved, telefonszámod megadása után jelentkezem és egyeztetjük a részleteket!
1 Férfi és 1 Nő TRÉNING
Jelentkezz most!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez
1 Férfi és 1 Nő tréningemre. Hamarosan jelentkezem, hogy egyeztessünk pár részletet.

Küldtem visszaigazolást e-mailben!
Nézd meg a postafiókodat!
Köszönöm, hogy eljössz!
Szánj egy napot a szingliséggel kapcsolatos gondjaid megoldására, és találj végre társat, aki tisztel, megért és szeret téged...
Neved, telefonszámod megadása után jelentkezem és egyeztetjük a részleteket!
Szingli Megoldások TRÉNING
Jelentkezz most!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez
Szingli Megoldások tréningemre. Hamarosan jelentkezem, hogy egyeztessünk pár részletet.

Küldtem visszaigazolást e-mailben!
Nézd meg a postafiókodat!
Köszönöm, hogy eljössz!
Személyes, 2-3 fős tanácsadás, csak mi ketten és a párod, amennyiben ő is részt vesz. Javaslom!
Neved, telefonszámod megadása után visszahívlak, és egyeztetjük a részleteket!
Párkapcsolati Tanácsadás
Itt jelentkezz!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez
Párkapcsolati tanácsadásomra. Hamarosan jelentkezem, hogy egyeztessünk pár részletet.

Küldtem visszaigazolást e-mailben!
Nézd meg a postafiókodat!
Köszönöm jelentkezésed!
A veszekedés lehetőséget teremt arra, hogy a felgyülemlett feszültséget – ami valójában düh - szabadjára engedjük. Éppen ezért nem kellene félni tőle! Kérd el ezt az útmutatót, amiből megtudhatod, hogyan...
Neved, emailcímed megadása után elküldöm számodra ezt az útmutatót!
Veszekedési útmutató!
Használd tudatosan!
Kérd el most!
Hozzájárulok email, edm küldéséhez